Welcome To ✦ Domokun ✦ Land..Do Follow Me? Back To Dashboard
✦ who i am ✦

Friday, April 19, 2013

Selamat tinggal DBS2B :'(

Haisshhh awal awal dah dapat bad news untuk sem depan.Nak tahu benda apa?student kelas dbs2a dengan kelas kami bakal digabungkan.Bukan tak suka apa,cuma marah jela masa sem 1 dulu dah tahu tak ramai student untuk dbs buat apa nak buat 2kelas .Mengada nak pecahkan kelas tapi last last nak gabungkan balik .






Lawatan ke BANK NEGARA MALAYSIA,cawangan penang

First of all terima kasih lahh kepada pn,farizah sebab buat lawatan ke bank negara malaysia ni.Pada awalnya kami merancang untuk tidak pergi ,tapi ada baiknya kami pergi sebab banyak ilmu yang boleh kami perolehi daripada ceramah oleh encik woo han :)










Last day KOKO

Wehuuuu ! tamat jugak koko untuk sem 2 ni.Rasanya sem depan dah tak dak kot subjek koko ni.Apa apa pun koko Jabatan Pertahanan Awam memang the best ! :D

SERONOK KOKO DAH TAMAT~

w/ sedut a.k.a noraliza 

"snap gambar dulu lah,sementara tunggu dorang tukar kasut "

My yayang :) *Nurul hidayah

*Depaa ni memang suka bergambaq :)

Sekitar Program RANCANGAN PERNIAGAAN PERINGKAT PTSS

Untuk subjek ENTREPRENEURSHIP sem 2 ni ,kami telah diberi tugasan final untuk melakukan rancangan perniagaan*by grouping .Saya bersama classmate yang lain mencadangkan untuk meletakkan nama syarikat kami sebagai ZALYAS ENTERPRISE . Ni gambar kami semua :)



















BAHANG FINAL EXAM ~~

Assalammualaikum :) 

 Huishhh agak lama juga lahh tak update belog . Ni pon nasib ada line , so berpeluang lah nak update blog yang dah berhabuk ni , heheee . Alhamdulilallah , saya hampir tiba di garisan penamat sem 2 . Isnin ni bermula lah peperiksaan final untuk course saya*Business studies . Paper 22hb ni adalah paper marrketing.Ishh sumpah risau gila ,takut tak dapat nak jawab atau blank .Subjek ni kira subjek killer lahh bagi saya sebab saya ni tak suka membaca*cepat bosan . So hampir 2 hari berturut-turut mengahap buku marketing ni , baru buat nota belum start baca lagi .Ni kira last time lahh buat nota hujung hujung sem ni , sem depan dah tetapkan azam nak buat nota untuk semua subjek start daripada awal.yela sem sepan lagi banyak membaca. Okay apa apa pon doakan saya yaa ,semoga dipermudahkan untuk menjawab final exam minggu depan ,hehee . Bye bye

*nota nota marketing

*Ni lahh buku marketing . buku kesayangan :)

 
All Right Reserved @ 2012.
✦ Domokun ✦ Land Was Design By Nabila Medan.